programma zwitserland

Aankomst in Laax. We starten de week met een groepsdiner in het Riders Restaurant. Introductie van de reis en algemene kennismaking.

In de ochtend vertrekken we naar de Culinarik Trail: we hiken door prachtige landschappen, waarbij we stoppen op verschillende locaties met lokale producten en interessante verhalen. Ontdek de lokale cultuur en het eten.

Aan het einde van de middag is er een optionele theorie sessie voor fotografie.

Vandaag ervaren we de adembenemende Pinut Via Ferrata. Een route langs de berg op duizelingwekkende hoogte met bijzondere uitzichtspunten. Een avontuurlijke tocht met een fijne combinatie tussen genieten en adrenaline!

In de middag bezoeken we een prachtige vallei om ons verder te verdiepen in fotografie aan de hand van verschillende oefeningen.

We starten de dag met een optionele zonsopgang fotografie sessie bij de Falera kerk. Vanaf daar bewandelen we de langste boomtoproute van Europa. Vervolgens gaan we door naar de Rijn waar we onze wetsuits aantrekken en een avontuurlijke rafting tocht tegemoet gaan, om af te sluiten met een BBQ sessie.

Nadat we weer droog zijn zullen we in de middag onze foto’s editen tijdens een optionele gezamenlijke editsessie, of de reizigers kunnen kiezen voor een yoga sessie.

We starten in de ochtend aan de hike richting de Segnes hut, een berghut waar we zullen overnachten. In de avond houden we ons bezig met nachtfotografie, om de sterrenhemel zo mooi mogelijk vast te leggen.

Na terugkomst van de Segneshut hiken we vandaag de Trutg dil Flem, een prachtige UNESCO World Heritage route met diverse landschappen waarbij we verschillende fotografie technieken zullen oefenen aan de hand van eventuele opdrachten.

In de middag is er tijd om te relaxen aan het Cauma meer. Eventueel SUP’pen voor de liefhebbers.

Een optionele zonsopgang fotografie sessie op een prachtige locatie bij het Il Spir uitzichtspunt. We kunnen hier op onze e-MTB naartoe welke we verder vandaag ook zullen gebruiken om de regio te verkennen. 

Heerlijke brunch bij de Alp Stalla berghut om vervolgens de reis af te sluiten.